About

Over 20 years of experience

 

 FOTOGRAFIE

Ik fotografeer eigenlijk al vanaf het moment dat ik kon lopen. Mijn ouders hadden een Agfa Clack 6×9 fototoestel waar ik af en toe foto’s mee maakte. Wat later begon als een hobby, groeide uit tot professie. Na een opleiding tot Chemisch Analist volgde ik de Nederlandse Foto Vakschool in Apeldoorn waar ik in 1980 afstudeerde. Ik heb jarenlang als documentaire- en medisch fotograaf gewerkt en ben uiteindelijk in de journalistiek beland. Naast mijn journalistieke werk, heb ik ongeveer 7,5 jaar in deeltijd in het onderwijs gewerkt. Ik werkte mee aan het programma ‘Havenschool’ waarvoor ik opnamen maakte in de Rotterdamse haven.

Inmiddels ben ik met pensioen en doe ik alleen nog maar leuke dingen en eigen projecten zoals ‘Rotterdam Architecture By Night’ en ‘Project Midden-Delfland’. Ik produceer podcasts voor Stichting Mathenesse aan de Maas.

 RADIO en TV

Radiomaken is ontzettend leuk! In 2013 nam ik deel aan een programma voor ‘aanstormend radiotalent’ bij Stadsomroep Schiedam. Van januari 2014 t/m januari 2020 presenteerde ik een maandelijkse muziekrubriek op Radio Capelle.

Na mijn pensionering doe ik alleen nog maar leuke dingen en eigen projecten. Ik produceer podcasts voor Stichting Mathenesse aan de Maas.

 JOURNALISTIEK

Ik heb als freelancer gefotografeerd en geschreven voor Wegener Media (later De Persgroep) en andere lokale media.